Spökbio 31/10

𝐏𝐚̊ 𝐚𝐥𝐥𝐚 𝐡𝐞𝐥𝐠𝐨𝐧𝐬 𝐝𝐚𝐠 – 𝐋𝐨̈𝐫𝐝𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐝𝐞𝐧 𝟑𝟏 𝐨𝐤𝐭𝐨𝐛𝐞𝐫 – 𝐁𝐣𝐮𝐝𝐞𝐫 𝐀𝐬𝐩𝐞𝐧 𝐨𝐜𝐡 𝐚𝐧𝐝𝐫𝐚 𝐛𝐢𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐞𝐫 𝐫𝐮𝐧𝐭 𝐨𝐦 𝐢 𝐒𝐯𝐞𝐫𝐢𝐠𝐞 𝐢𝐧 𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐒𝐩𝐨̈𝐤𝐛𝐢𝐨!

Aspen kommer att fyllas av besökare som inte har möjlighet att gå på vanlig bio – nämligen de som inte längre finns med oss i livet! Det kan vara älskade vänner, släktingar eller kanske bara en person som du har haft som idol eller förebild. Alla är de välkomna in i salongen!

Du köper alltså inte en biljett till dig själv, utan till en person du vill minnas eller hedra på alla helgons dag och som själv inte kan köpa en biljett. För varje såld biljett ställer vi ett värmeljus i salongen, dessa tänder vi sedan alldeles innan visningen startar.

𝗙𝗶𝗹𝗺𝗲𝗻 𝘃𝗶 𝘃𝗶𝘀𝗮𝗿 𝗮̈𝗿 𝗚𝗛𝗢𝗦𝗧 𝗸𝗹 𝟮𝟮 𝗱𝗲𝗻 𝟯𝟭/𝟭𝟬
𝘗𝘢𝘵𝘳𝘪𝘤𝘬 𝘚𝘸𝘢𝘺𝘻𝘦 𝘴𝘱𝘦𝘭𝘢𝘳 𝘥𝘦𝘯 𝘢𝘷𝘭𝘪𝘥𝘯𝘦 𝘚𝘢𝘮, 𝘴𝘰𝘮 𝘵𝘳𝘰𝘵𝘴 𝘴𝘪𝘯 𝘥𝘰̈𝘥, 𝘪𝘯𝘵𝘦 𝘬𝘢𝘯 𝘴𝘭𝘢̈𝘱𝘱𝘢 𝘵𝘢𝘨 𝘰𝘮 𝘴𝘪𝘯 𝘴𝘵𝘰𝘳𝘢 𝘬𝘢̈𝘳𝘭𝘦𝘬 𝘔𝘰𝘭𝘭𝘺 (𝘋𝘦𝘮𝘪 𝘔𝘰𝘰𝘳𝘦). 𝘍𝘪𝘭𝘮𝘦𝘯 𝘢̈𝘳 𝘴𝘭𝘶𝘵 𝘱𝘳𝘦𝘤𝘪𝘴 𝘯𝘢̈𝘳 𝘴𝘱𝘰̈𝘬𝘵𝘪𝘮𝘮𝘦𝘯 𝘴𝘵𝘢𝘳𝘵𝘢𝘳. (𝘋𝘦𝘵𝘵𝘢 𝘢̈𝘳 𝘷𝘪𝘬𝘵𝘪𝘨𝘵, 𝘧𝘰̈𝘳 𝘥𝘢̊ 𝘴𝘬𝘢 𝘢𝘭𝘭𝘢 𝘢𝘯𝘥𝘢𝘳 𝘷𝘪𝘥𝘢𝘳𝘦 𝘵𝘪𝘭𝘭 𝘳𝘦𝘴𝘱𝘦𝘬𝘵𝘪𝘷𝘦 𝘬𝘺𝘳𝘬𝘰𝘨𝘢̊𝘳𝘥 𝘧𝘰̈𝘳 𝘢𝘵𝘵 𝘴𝘢𝘮𝘭𝘢𝘴.)

𝗕𝗶𝗹𝗷𝗲𝘁𝘁𝗽𝗿𝗶𝘀𝗲𝘁 𝗮̈𝗿 𝟱𝟬𝗸𝗿 𝗼𝗰𝗵 𝗱𝘂 𝗸𝗼̈𝗽𝗲𝗿 𝗯𝗶𝗹𝗷𝗲𝘁𝘁 𝗴𝗲𝗻𝗼𝗺 𝗮𝘁𝘁 𝘀𝘄𝗶𝘀𝗵𝗮 𝘁𝗶𝗹𝗹 𝟭𝟮𝟯 𝟮𝟬𝟯 𝟯𝟴𝟵𝟮.

𝘚𝘱𝘰̈𝘬𝘣𝘪𝘰 𝘢̈𝘳 𝘦𝘵𝘵 𝘪𝘯𝘪𝘵𝘪𝘢𝘵𝘪𝘷 𝘧𝘳𝘢̊𝘯 𝘣𝘪𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘢̈𝘨𝘢𝘳𝘦 𝘪 𝘳𝘶𝘯𝘵 𝘰𝘮 𝘪 𝘚𝘷𝘦𝘳𝘪𝘨𝘦 𝘧𝘰̈𝘳 𝘢𝘵𝘵 𝘴𝘵𝘰̈𝘵𝘵𝘢 𝘧𝘳𝘪𝘴𝘵𝘢̊𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘢𝘬𝘵𝘰̈𝘳𝘦𝘳 𝘪𝘯𝘰𝘮 𝘣𝘪𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘣𝘳𝘢𝘯𝘴𝘤𝘩𝘦𝘯 𝘴𝘰𝘮 𝘩𝘢𝘳 𝘴𝘷𝘢̊𝘳𝘢 𝘵𝘪𝘥𝘦𝘳 𝘱𝘢̊ 𝘨𝘳𝘶𝘯𝘥 𝘢𝘷 𝘱𝘢𝘯𝘥𝘦𝘮𝘪𝘯. 𝘍𝘪𝘭𝘮𝘷𝘪𝘴𝘯𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘯𝘰𝘮𝘧𝘰̈𝘳𝘴 𝘱𝘢̊ 𝘈𝘴𝘱𝘦𝘯 𝘴𝘰𝘮 𝘱𝘭𝘢𝘯𝘦𝘳𝘢𝘵 𝘰𝘤𝘩 𝘥𝘶 𝘷𝘢̈𝘭𝘫𝘦𝘳 𝘴𝘫𝘢̈𝘭𝘷 𝘰𝘮 𝘥𝘶 𝘵𝘳𝘰𝘳 𝘱𝘢̊ 𝘴𝘱𝘰̈𝘬𝘦𝘯 𝘰𝘤𝘩 𝘢𝘯𝘥𝘳𝘢 𝘪𝘤𝘬𝘦-𝘮𝘢𝘵𝘦𝘳𝘪𝘦𝘭𝘭𝘢 𝘷𝘢𝘳𝘦𝘭𝘴𝘦𝘳 𝘴𝘰𝘮 𝘨𝘢̊𝘳 𝘱𝘢̊ 𝘣𝘪𝘰 𝘦𝘭𝘭𝘦𝘳 𝘦𝘫. 𝘈𝘵𝘵 𝘭𝘰̈𝘴𝘢 𝘣𝘪𝘭𝘫𝘦𝘵𝘵 𝘢̈𝘳 𝘦𝘵𝘵 𝘴𝘢̈𝘵𝘵 𝘢𝘵𝘵 𝘴𝘵𝘰̈𝘥𝘫𝘢 𝘥𝘪𝘯 𝘭𝘰𝘬𝘢𝘭𝘢 𝘣𝘪𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧 𝘰𝘤𝘩 𝘷𝘪 𝘣𝘦𝘵𝘳𝘢𝘬𝘵𝘢𝘳 𝘣𝘪𝘭𝘫𝘦𝘵𝘵𝘪𝘯𝘵𝘢̈𝘬𝘵𝘦𝘯 𝘴𝘰𝘮 𝘦𝘯 𝘨𝘢̊𝘷𝘢.