Genre

Drama

Land

Frankrike, Tyskland, Iran, Sverige

Regissör

Behtash Sanaeeha, Maryam Moghaddam

Manus

Behtash Sanaeeha, Maryam Moghaddam

En liten bit av kakan

’En liten bit av kakan’ skildrar en magisk, oförglömlig kväll på ett sätt som får ditt hjärta att bubbla och jubla tillsammans med två underbara personer.

Livet tycks ha rusat ifrån 70-åriga Mahin som bor ensam i Teheran sedan hennes man dog och dottern flyttade till Sverige. Men en middag med sina väninnor tänder en gnista inom henne. Kanske är det ännu inte för sent att finna kärleken? När Mahin öppnar sin dörr för en ny romans utvecklas det snabbt till en oförutsägbar, oförglömlig och helt fantastisk kväll. 

“Ljuvligt varm och rolig”
     – Peter Bradshaw, The Guardian

“Innerligt förtjusande på alla plan, från dess antiauktoritära politik till dess kroppspositivitet och allmänna livsglädje”
     – Leslie Felperin, The Hollywood reporter

“En underbart bitterljuv film med två enastående skådespelare”
     – Wendy Ide, Screen Daily

“En magisk kväll som får hjärtat att sväva och jubla tillsammans med de två förtjusande karaktärerna som på något sätt verkar ha vunnit över systemet”
     – Ceborah Young, The Film Verdict

På tisdagar och fredagar kl 10.00 är det barnvagnsbio! Då är det halv-ljust i salongen och lite lägre ljudvolym. Lämna OM MÖJLIGT barnvagnen utanför Aspen och bär med ditt barn i bärsele eller barnvagnsinsats. Detta på grund av att vi vid stort publiktryck riskerar att blockera våra brandvägar, samt att allt grus och slask som vagnarna drar med sig repar våra fina golv. Tack på förhand! Självklart är man även välkommen utan barn. Efter visningen är köket lunchöppet!

Visningen onsdagen den 9/10 kl 13:00 sker i samarbete med Seniorhälsan, PRO & SPF.

Biobiljetterna för denna visning kostar 90 kr och kan köpas här nedan eller på biljetter@bioaspen.se eller genom att ringa 0760290599. I mån av plats går det även bra att köpa biobiljett på plats.

Vi serverar soppa från kl 12:00, för 90 kr.

OBS vi har just nu problem med soppbeställningen här på hemsidan, men det går fint att köpa den på plats. Vi ser till att det finns soppa till alla!

Alla är välkomna!