Nya Karolinska & Gula Gången!

Välkomna till en dubbelspelning med två av Stockholms fetaste band! 

NYA KAROLINSKA

Lex punk. Stockholm.

Tänk New York Dolls möter Joy Division möter Mike Tyson i sin prime och kommer ut levande på andra sidan.

Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn, dessa grundläggande värden har vi med oss i arbetet. Vår vision – vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag – Tillsammans är vi Nya Karolinska. 

GULA GÅNGEN 

Dadaisten Hugo Ball sade en gång: »En enda vårnatt kan förändra en människa på djupet mer än all litteratur i hela världen. Enda skillnaden är att man inte kan återskapa den där vårnatten med egen fri vilja.«

Men det är precis vad Gula Gången har som ambition med sin musik; det som är det magiska med popmusiken, att återskapa den där vårnatten nedbrutet till maximalt tre och en halv minut i taget.

Gula Gången startades 2018, av ingen större orsak än att ha roligt, genom att göra musik man själv ville spela och lyssna på. Men som ofta när det kommer till att släppa pretentioner, ambitioner och bara spela rakt ur sitt hjärta så blir resultatet ofta både viktigt och bra.

Deras musik fångar känslan av den där sommarkvällen, där man klockan tre på natten nattbadar och dricker ljummen folköl från Pressbyrån. De där stunderna av total frihet, som man önskar kunde vara för evigt.

Konsertstart: 20.00 i Aspens stora salong
Biljettpris: 100:- (inkl bokningsavgift) 

Bistron har öppet från 16.00