Arrangera på Aspen

OBS! På grund av fortsatta restriktioner för kulturbranschen avvaktar vi för närvarande öppning av Aspen. Vi bedömer löpande läget för att på ett tryggt, smittsäkert och hållbart sätt kunna öppna verksamheten. Du som vill arrangera hos oss är varmt välkommen att kontakta oss för vidare dialog!

Nu planerar vi för fullt för den framtida verksamheten på Aspen!

Med tanke på rådande restriktioner och en eventuellt fortsatt smittspridning finns det utmaningar kring att öppna publik verksamhet. Vi väljer därför att arbeta för att Aspen öppnar i mindre skala än vad vi tidigare planerat. Framför allt öppnar vi upp för dig som arrangör att hyra lokalerna för publik eller privat verksamhet. Uthyrningen sker till fast pris och eventuella biljettintäkter tillfaller arrangören. Aspen ansvarar för försäljning av varor i vår bistro.

För att hyra Aspen mailar du oss på hej@bioaspen.se och beskriver kortfattat ditt arrangemang och dina önskemål. Vi återkopplar med eventuella följdfrågor och tar fram ett pris- och avtalsförslag till dig. Både enstaka arrangemang och löpande programverksamheter är välkomna!

Aspen är ett lokalt kulturhus i Aspudden med en salong med 100 platser och ett kulturtorg med 50 platser. Båda dessa ytor går att använda för kulturverksamheter. Vi utvecklar löpande Aspen till en färdig kulturlokal. Vi arbetar huvudsakligen ideellt och har begränsade resurser. Vi vill därför reservera oss för att delar av lokalerna eventuellt inte är helt klara.

Salongen
100 stolar + Rullstolsplatser
Fullt utrustad biograf
Scenyta ca 4 x 10 meter

Kulturtorget
50 platser i kafésittning
Möjlighet till filmvisning
Scenyta ca 3,5 x 2 meter
En del av kulturtorget går att avgränsa för mindre arrangemang som filmvisning eller möten.